Jelien Wouters
Jelien Wouters

Jelien Wouters

Diëtiste en beweegcoach

Mijn naam is Jelien. In 2021 stuurde ik af als diëtiste aan de Erasmushogeschool te Brussel. Na mijn opleiding besloot ik om nog een Postgraduaat Health Coach te volgen en zo de nodige begeleiding te bieden bij het verbeteren van de fysieke en de mentale gezondheid.

Ik help u graag bij het maken van gezondere voedingskeuzes en meer te bewegen doorheen de dag. Er werd al meermaals bewezen dat strenge diëten op lange termijn niet werken. Daarnaast zijn ze vaak ook moeilijk vol te houden. Daarom stel ik met u een realistisch plan op, zodat u zowel op korte als lange termijn gezondheidsvoordelen boekt.

U kan bij mij terecht voor professioneel voedingsadvies over:
• Algemene gezonde en evenwichtige voeding
• Te hoge cholesterol
• Te hoge bloeddruk
• Te hoge bloedsuikerwaarden
• Overgewicht/obesitas
• Allergieën/intoleranties
• Emotioneel eten/eetbuien
• Voeding bij kinderen en adolescenten (6-17 jaar)

Wilt u een gezondere levensstijl aangaan door gezonder te eten en meer te bewegen? Boek een afspraak door een mailtje te sturen naar jelienwouters@hotmail.com of maak een afspraak online.